JTX BUSINESS CONCEPT

JTX BUSINESS CONCEPT
JTX Hai-O peluang perniagaan terbuka kepada semua lapisan masyarakat dengan risiko yang rendah dan modal permulaan yang kecil.

Ia membantu anda membina perniagaan anda sendiri dengan menjual produk dan menaja turun saham berharga. Baru turun saham berharga kemudiannya akan menjual produk dan menawarkan peluang perniagaan kepada orang lain. Mengekalkan hubungan baik dan menawarkan produk-produk berkualiti tinggi akhirnya akan membina hubungan jangka panjang bercagar.

Adakah, penyebaran dan berkongsi strategi pemasaran anda dan pengetahuan dengan jualan kumpulan anda akan membolehkan anda membina rangkaian perniagaan anda sendiri di samping membantu orang lain membina mereka.

Intipati membuat keuntungan di dalam Hai-O Marketing adalah melalui menjual produk yang berkualiti tinggi, menawarkan perkhidmatan yang mesra dan menaja pengedar baru. Sebagai rangkaian perniagaan anda berkembang, pendapatan anda pasti akan berkembang. Di bawah Hai-O Rancangan Perniagaan, tidak akan ada ganjaran yang diberikan kepada orang-orang yang semata-mata menaja orang lain.